HomeHome

Sven Grotdal har vært engasjert av Cox Forlag som forfatter og hovedfotograf til boken "Byfjellene" - en 200-siders praktbok om fjellene som omkranser Bergen. Han har arbeidet grundig og systematisk, bidratt sterkt til konseptutviklingen, og har levert fra seg et materiale som gir oss grunn til å ha store forventninger til boken. Vi er i dialog med Sven om flere framtidige prosjekt og gleder oss til å fortsette samarbeidet med ham
Tom Rasmussen, forlagssjef Cox Forlag
Sven Grotdal har vært tekstforfatter og fotoleverandør til tre av Aschehougs "Opplev Norge"-titler. Han var med i arbeidet fra starten og var på den måten med på å legge premissene for oppbygging av serien. Min erfaring er at Sven er en svært pålitelig leverandør, som raskt kan sette seg inn i ønsket sjanger, stoffutvalg og -mengde. Tekstene hans var språklig sett gode og preget av nøyaktighet når det gjelder fakta. Konsekvent og feilfattig ortografi gjorde sitt til at vi fikk gode og effektive prosesser.
Anne Mette Engvik, redaktør H. Aschehoug & Co
Sven Grotdal har i samarbeid med spesiallege Roald Strand utgitt tre titler i Lev Godt-serien på Aschehoug Forlag: Revmatisme (2006), Diabetes (2005) og Astma og allergi (2005). Hjerte- og karsykdommer vil bli utgitt i 2007.
Sven Grotdal har vært tekstforfatter og tilrettelagt og formidlet et komplisert medisinsk stoff på en folkelig og forståelig måte for et allment publikum. Dette krever et godt språk og en evne til å forenkle, og samtidig opprettholde et høyt faglig nivå.
Sven Grotdal er en behagelig person å jobbe med, han er pålitelig og nøye, og han leverer tekster av høy kvalitet.
Sirikit Lockert, redaktør H. Aschehoug & Co

Border768pixel02

Sven Grotdal -  Journalist og forfatter -  Postadresse: Spångbergveien 13 A, 0853 Oslo -  Kontor: Colletts gate 12 A
Telefon: +47
22 69 02 66 (kontor)     +47 22 95 27 79 (privat)      +47 928 93 304 (mobil)      Epost: sven@kulturalia.no